Δήλωση Προσβασιμότητας

mraloe.gr Δήλωση Προσβασιμότητας

Γενικά

Το mraloe.gr προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Το mraloe.gr έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα είναι ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο mraloe.gr

Το mraloe.gr καθιστά διαθέσιμο το Δωρεάν Widget Πρόσβασης Website »Widget Usability Widget Website . Το λογισμικό επιτρέπει στο mraloe.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας mraloe.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας.

Αποποίηση ευθυνών

Το mraloe.gr συνεχίζει τις προσπάθειές του για τη διαρκή βελτίωση της προσβασιμότητας του ιστοτόπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και ανεμπόδιστη χρήση για όλους.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του mraloe.gr, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην έχει βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για σας

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο mraloe.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του site μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της mraloe.gr ως εξής:

Email: mraloegr@gmail.com